Calendar evenimente

Evenimente culturale care se organizează in fiecare an la Petroşani

Zilele municipiului Petroşani
Prima ediţie a acestei manifestări cultural-artistice s-a desfăşurat în perioada 29-30 noiembrie 2001, iniţiativa primarului dr. Gherghe David fiind foarte bine primită de cetăţeni. Din acest motiv, s-a instaurat o tradiţie a sărbătoririi Zilelor Municipiului Petroşani, continuând an de an, spre plăcerea publicului petroşenean.

1 iunie
Ziua Internaţională a Copilului este motiv de bucurie pentru cei mici dar şi pentru cei mari. În fiecare an, Primăria municipiului Petroşani, în colaborare cu şcolile din oraş, organizează diverse acţiuni în care sunt implicaţi preşcolarii şi şcolarii noştri.

Revelionul în stradă
Pentru cetăţenii care vor să treacă pragul dintre ani şi să sărbătorească Anul Nou în stradă, Primăria organizează, pentru petroşeneni, an de an, un spectacol cu concerte de muzică populară şi uşoară, cu cele mai iubite vedete, iar, după ora 12.00, un minunat foc de artificii.

Aniversarea a 50 si 60 ani de căsătorie
Căsătoria este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa a doi oameni care decid să parcurgă lungul drum al vieţii în doi şi să împartă şi binele şi greul. Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt premiate, de către Primăria municipiului Petroşani, într-un cadru festiv, încă din anul 1999.
Cuplurile care au împlinit cel puţin 60 de ani de căsătorie au fost premiate pentru prima dată în anul 2013, iar instituţia noastră va continua acest demers şi în anii ce vor urma.

Premierea are loc în baza unei cereri care se depune la Registratura primăriei, împreună cu copiile după cărţile sau buletinele de identitate ale ambilor soţi, precum şi copie după certificatul de căsătorie. Cererea se găseşte şi pe site-ul nostru, la secţiunea Formulare/Relaţii Publice.

Sunt premiate doar cuplurile care au împlinit cel puţin 50 de ani, respectiv 60 de ani de căsătorie şi nu au mai primit niciodată „Diploma de fidelitate” – 50 de ani de căsătorie, respectiv „Diploma de longevitate”- 60 de ani de căsătorie.
De asemenea, premierea se face în baza unei Hotărâri de Consiliu Local,iar familiile care vor fi premiate vor fi anunţate printr-o invitaţie telefonică şi scrisă asupra datei şi orei la care va avea loc evenimentul.

Nedeile momârlăneşti
Este o sărbătoare a munţilor, celebrată în România pentru prima dată în anul 1350 iar prima nedeie din zona Văii Jiului are loc în 1520. Cu ocazia acestei sărbători, ţăranii făceau schimburi de produse,venind din diferite zone ale ţării, limitrofe Văii Jiului, din judeţul Gorj, judeţul Vâlcea, etc. Obiceiul era prilej pentru locuitorii cătunelor de munte să îşi etaleze frumoasele costume populare, să încingă hore pe dealurile care străjuiesc aşezările de momârlani, nimeni neavând voie să lipsească. Şi astăzi se mai păstrează această frumoasă tradiţie.
Ziua Internaţională a Femeii
8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, reprezintă o frumoasă oportunitate de a sărbători femeile din viaţa noastră. În semn de apreciere şi de mulţumire, în fiecare an, Primăria municipiului organizează manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii femeilor din comunitatea locală.

Ziua Internațională a Romilor
Se sărbătoreşte în fiecare an la începutul lunii aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat naștere la Londra, în 1971, la primul congres internațional al rromilor.
În semn de respect faţă de această comunitate minoritară, instituţia noastră marchează anual acest eveniment prin diverse acţiuni cultural-artistice, importante pentru promovarea culturii şi istoriei romilor.

Ziua Verde
Prin instituirea acestei zile, prin HCL 59/2012, s-a dorit implicarea întregii comunităţi locale în protejarea mediului înconjurător, operându-se pe două planuri distincte: pe de-o parte, plantarea de puieţi, iar pe de altă parte, ecologizarea zonelor din intravilan.
Acţiunile dedicate acestei zile sunt organizate în colaborare cu instituţiile de învăţământ din municipiu şi ONG-urile locale, şi au loc, în fiecare an, la începutul lunii aprilie.

Ziua Europei
Sărbătoare cu două semnificaţii importante pentru români, fiind o sărbătoare a păcii și unității Europei dar şi Ziua Independenţei României, este marcată anual, la Petroşani, prin manifestări cultural-artistice, la care participă o mare parte a comunităţii locale.

Ziua Eroilor
Anual, de Ziua Înălţării Domnului, la Petroşani, memoria eroilor este cinstită prin ceremonii religioase ce au loc la Cimitirul Eroilor.

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice
Organizaţia Naţiunilor Unite a stabilit, în cadrul sesiunii din februarie 1991, ca ziua de 1 octombrie sa fie sărbătorită drept „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.
Astfel, ziua de 1 octombrie este un simbol al aprecierii şi al respectului generaţiilor mai tinere faţă de cei care, de-a lungul vieţii lor, au muncit pentru a susţine dezvoltarea societăţii noastre, iar instituţia noastră marchează această zi prin manifestări cultural-artistice, printre acţiunile dedicate acestei zile fiind şi cea de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ziua Mondială a Educatorului
Ziua Mondială a Educatorului, sărbătorită pe 5 octombrie, este un simbol al aprecierii şi al respectului pe care îl datorăm dascălilor de pretutindeni. Anual, la Petroşani, cu această ocazie, sunt premiate, în cadru festiv, toate persoanele care şi-au desfăşurat activitatea în instituţii de învăţământ, şi, pe parcursul anului respectiv,şi-au încheiat activitatea profesională.

Târgul de Produse Tradiţionale
Anual, în luna octombrie, timp de două zile, în municipiul Petroșani are loc un eveniment, prin care instituţia noastră doreşte să promoveze produsele şi tradiţiile locale şi unde producătorii autohtoni participă la târg cu produse ale căror reţete sunt păstrate din vechi timpuri.

Ziua Naţională a României 
Ziua de 1 Decembrie este sărbătorită, de comunitatea noastră, în fiecare an, cu multă bucurie. După ceremonia de arborare a drapelului şi acordarea onorului, are loc un spectacol la care participă artişti locali şi ansambluri locale de dans popular. De asemenea, a devenit o tradiţie ca participanţii la sărbătoare, în număr foarte mare, să deguste mâncarea tradiţională românească – iahnie de fasole cu cârnaţi, oferită gratuit de către instituţia noastră.

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi 
Ziua de 3 decembrie a fost declarată de către Organizaţia Naţiunilor Unite Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.
În semn de solidaritate şi respect faţă de aceste persoane, instituţia noastră organizează, anual, un eveniment al cărui scop este acela de a promova înţelegerea faţă de nevoile copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi precum şi necesitatea de a-i ajuta să se integreze în societatea noastră.

Sărbătoarea Pomului de Crăciun 
Unul dintre momentele frumoase ale activităţilor dedicate evenimentelor din luna decembrie o reprezintă Sărbătoare Pomului de Crăciun. A devenit o tradiţie ca pe data de 5 decembrie, după masa, în Parcul Carol Central Schreter, să se dea drumul iluminatului festiv, într-o atmosferă de sărbătoare, cu participarea majorităţii copiilor din municipiu. Cu această ocazie au loc momente muzicale iar copiii aflaţi în parc primesc dulciuri, mere şi nuci de la ajutoarele lui Moş Crăciun.

Festivalul Colindelor
În fiecare an, în luna decembrie, este organizat Festivalului Colindelor, cu participarea unor coruri ecumenice de la bisericile aparţinând diferitelor culte din localitate precum şi a unor coruri de la instituţiile de învăţământ din municipiu.

Piţărăii:
În Ajunul Crăciunului, în fiecare an, momârlanii din Petroşani, după slujba de la Biserica Sf. Varvara din cartierului Aeroport, bărbaţi, femei şi copii, îmbrăcaţi cu toţii în straie de sărbătoare, pornesc în căruţe şi călare pe cai frumoşi împodobiţi, către Primărie, unde vin să colinde. Aici sunt aşteptaţi cu produsele tradiţionale: mere, nuci şi covrigi. În acest fel, înţelegem noi, cetăţeni şi instituţii publice, să păstrăm şi să ducem mai departe tradiţiile rămase de la întemeietorii oraşului.

Revelionului Pensionarilor
În semn de respect faţă de seniorii din Petroşani, în fiecare an, în luna decembrie, instituţia noastră organizează Revelionul Pensionarilor.

< 2018 >
Iulie
Lun
Mar
Mie
Joi
Vin
Sâm
Dum
iunie
iunie
iunie
iunie
iunie
iunie
1
2
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  02/07/2018-08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

3
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  03/07/2018-08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

4
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  04/07/2018-08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

5
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  05/07/2018-08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

6
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  06/07/2018-08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

7
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  07/07/2018-08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

8
 • BALKAN CAVERS CAMP / 2-8 iulie 2018
  Toată ziua
  08/07/2018

  Federația Română de Speologie organizează în perioada 2 – 8 iulie 2018, BALKAN CAVERS CAMP, întâlnirea speologică balcanică. De asemenea evenimentul va cuprinde Congresul Național de Speologie și Concursul Internațional ”SpeoArta”, aflat la a 36-a ediție. Evenimentul va avea loc în comuna Baru Mare, județul Hunedoara.

  Pentru că în 2018 sărbătorim 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, părintele biospeologiei și speologiei românești, evenimentul va fi unul special reunind personalități ale speologiei mondiale și naționale, prezentări de renume și nu în ultimul rând, trasee excepționale de vizitare a peșterilor din Munții Șureanu.

  În cadrul Balkan Cavers Camp vor fi organizate concursuri cu tematică carstică, expoziţii, proiecţii, workshopuri, ieşiri în aer liber, explorări în subteran şi multe alte acţiuni menite să atragă tinerii spre practicarea acestor activităţi.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.balkancaverscamp.com și https://www.facebook.com/events/188571915076244/ sau:

  http://speo-arta.ro și https://www.facebook.com/speoarta/

9
10
 • Hunedoara Lirică / ”Nunta lui Figaro” pe scena Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu Petroşani
  19:00-21:00
  10/07/2018

  Iubitorii de muzică clasică din Valea Jiului vor avea ocazia de a viziona, marți, 10 iulie 2018, la Teatrul Dramatic ” Ion. D Sîrbu ” Petroșani unul dintre spectacolele de operă din programul ediției 2018 a Festivalului Internațional ”Hunedoara Lirică ”, care va avea loc în mai multe localități ale județului Hunedoara în perioada 9-21 iulie 2018.

  Pe scena Teatrului din Petroșani va fi prezentat spectacolul de operă ”Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart. Distribuția spectacolului este una internațională, reunind artiști din SUA, Irlanda, Grecia, Italia și România.

  Ultimele bilete disponibile, se mai pot achiziționa de la Agenția Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu”. Prețul unui bilet este de 30 lei.

11
12
 • Barock Fest 2018
  Toată ziua
  12/07/2018-15/07/2018

  În perioada 12-15.07.2018, iubitorii de muzică rock sunt așteptați la barul Barock din Petroșani, unde va avea loc o nouă ediție a Barock Fest Petroșani. Evenimentul „open air”, organizat de echipa de la Barul Barock din Petroșani, adună în decursul a patru zile „hard”, 19 trupe românești și internaționale ce vor concerta pe cele două scene puse la dispoziție de organizatori.

  Pentru informații despre program și prețul biletelor accesați:

  https://www.facebook.com/events/226547538086760/

13
 • Barock Fest 2018
  Toată ziua
  13/07/2018-15/07/2018

  În perioada 12-15.07.2018, iubitorii de muzică rock sunt așteptați la barul Barock din Petroșani, unde va avea loc o nouă ediție a Barock Fest Petroșani. Evenimentul „open air”, organizat de echipa de la Barul Barock din Petroșani, adună în decursul a patru zile „hard”, 19 trupe românești și internaționale ce vor concerta pe cele două scene puse la dispoziție de organizatori.

  Pentru informații despre program și prețul biletelor accesați:

  https://www.facebook.com/events/226547538086760/

14
 • Barock Fest 2018
  Toată ziua
  14/07/2018-15/07/2018

  În perioada 12-15.07.2018, iubitorii de muzică rock sunt așteptați la barul Barock din Petroșani, unde va avea loc o nouă ediție a Barock Fest Petroșani. Evenimentul „open air”, organizat de echipa de la Barul Barock din Petroșani, adună în decursul a patru zile „hard”, 19 trupe românești și internaționale ce vor concerta pe cele două scene puse la dispoziție de organizatori.

  Pentru informații despre program și prețul biletelor accesați:

  https://www.facebook.com/events/226547538086760/

 • Alergare / Duatlon Baru 2018
  10:00-20:00
  14/07/2018

  În data de 14.07.2018, asociația San Montan în parteneriat cu Primăria comunei Baru organizează cea de a V-a ediție a concursului de alergare montană, care în acest an are inclusă și o componentă de duatlon, evenimentul numindu-se „Alergare/Duatlon Baru 2018”.

  Iubitorii de mișcare în aer liber, fie ei alergători sau bicicliști, sunt așteptați cu mic cu mare la Baru să participe la probele evenimentului:

  – Cross 7 km, open masculin și feminin

  – Semi maraton Muncel – Bărișor 23 km, +1000 m. Categorii: -35 ani și +35 ani masculin și feminin.

  – Duatlon individual 32,5 km (13 km alergare și 19.5 km bicicletă), open masculin și feminin.

  – Duatlon ștafetă 32,5 km (13 km alergare și 19.5 km bicicletă), open.

  Pentru mai multe informații accesați:

  http://sanmontan.ro/evenimente/201807-BaruMare/

  https://www.facebook.com/events/2437765249782839/

15
 • Barock Fest 2018
  Toată ziua
  15/07/2018

  În perioada 12-15.07.2018, iubitorii de muzică rock sunt așteptați la barul Barock din Petroșani, unde va avea loc o nouă ediție a Barock Fest Petroșani. Evenimentul „open air”, organizat de echipa de la Barul Barock din Petroșani, adună în decursul a patru zile „hard”, 19 trupe românești și internaționale ce vor concerta pe cele două scene puse la dispoziție de organizatori.

  Pentru informații despre program și prețul biletelor accesați:

  https://www.facebook.com/events/226547538086760/

16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 • Red Bull Romaniacs „Epic Edition 15”
  Toată ziua
  25/07/2018-27/07/2018

  În perioada 25-27.07.2018, a 15-a ediție a raliului Red Bull Romaniacs, considerat cel mai dificil raliu hard-enduro din lume, ajunge în Valea Jiului. Cursa se întinde pe parcursul a cinci zile, prima fiind Prologul ce are loc în orașul Sibiu, următoarele patru „Zile Offroad” conducând  concurenții pe unele dintre cele mai înalte trasee enduro din lume, străbătând Carpații Meridionali de la Sibiu până în Depresiunea Petroșani și înapoi. În acest an frumusețea locurilor, ospitalitatea românească și provocările de necrezut fac ca cursa, mai lungă de 600 km, să fie o amintire de neuitat pentru toți participanții.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.redbullromaniacs.com/

  https://www.facebook.com/events/259821277894330/

26
 • Red Bull Romaniacs „Epic Edition 15”
  Toată ziua
  26/07/2018

  În perioada 25-27.07.2018, a 15-a ediție a raliului Red Bull Romaniacs, considerat cel mai dificil raliu hard-enduro din lume, ajunge în Valea Jiului. Cursa se întinde pe parcursul a cinci zile, prima fiind Prologul ce are loc în orașul Sibiu, următoarele patru „Zile Offroad” conducând  concurenții pe unele dintre cele mai înalte trasee enduro din lume, străbătând Carpații Meridionali de la Sibiu până în Depresiunea Petroșani și înapoi. În acest an frumusețea locurilor, ospitalitatea românească și provocările de necrezut fac ca cursa, mai lungă de 600 km, să fie o amintire de neuitat pentru toți participanții.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.redbullromaniacs.com/

  https://www.facebook.com/events/259821277894330/

27
 • Red Bull Romaniacs „Epic Edition 15”
  Toată ziua
  27/07/2018

  În perioada 25-27.07.2018, a 15-a ediție a raliului Red Bull Romaniacs, considerat cel mai dificil raliu hard-enduro din lume, ajunge în Valea Jiului. Cursa se întinde pe parcursul a cinci zile, prima fiind Prologul ce are loc în orașul Sibiu, următoarele patru „Zile Offroad” conducând  concurenții pe unele dintre cele mai înalte trasee enduro din lume, străbătând Carpații Meridionali de la Sibiu până în Depresiunea Petroșani și înapoi. În acest an frumusețea locurilor, ospitalitatea românească și provocările de necrezut fac ca cursa, mai lungă de 600 km, să fie o amintire de neuitat pentru toți participanții.

  Pentru mai multe informații accesați:

  https://www.redbullromaniacs.com/

  https://www.facebook.com/events/259821277894330/

28
29
30
31
august
august
august
august
august