inforegio europa gov.ro mdrt petrosani hd fonduri UE
EnglishFrenchGermanRomanian
Centrul National de Informare si Promovare Turistica Petrosani | Cupa ,,Pro-Parâng” – Ediția a V-a / 25.02.2018 header yo2lvm

Cupa ,,Pro-Parâng” – Ediția a V-a / 25.02.2018

25/02/2018 11:00 - 20:00

Schiul de tură reprezintă o variantă de schi, la care nu este nevoie de amenajarea specială a pârtiilor sau de mijloace de transport pe cablu, sportivul folosindu-și propria forță pentru zonele de urcare și abilitatea de a coborî în mod liber pe trasee cât mai variate și spectaculoase.

Asociația Schi-Turism montan „Pro-Parâng” continuă acțiunea de promovare a schiului de tură și vă invită la ceea de a V-a ediție a Cupei ,,Pro-Parâng” ce se va desfășura pe Domeniul schiabil Parâng în data de 25 februarie cu începere de la orele 11.

Cei pasionați de acest sport și de mișcare în aer liber sunt așteptați la Apreski-Parâng (zona telescaun pilon 17), gazda noastră în organizarea acestui eveniment. Pentru cei care nu dispun de echipament Apreski Parâng oferă 50% reducere la tariful de închiriere.

Pentru înscriere și informații suplimentare vă rugăm să accesați: http://www.proparang.ro/, secțiunea Anunțuri și https://www.facebook.com/asociatiaproparang.schiturism.

Nu se percepe taxă de înscriere.

bara_regio