inforegio europa gov.ro mdrt petrosani hd fonduri UE
EnglishFrenchGermanRomanian
Centrul National de Informare si Promovare Turistica Petrosani | header yo2lvm

CALENDRIER DES ÉVÉNEMENTS PETROŞANI

< 2019 >
Mars
LMMJVSD
    123
45678910
 • Toute la journée
  10/03/2019

  Masivul Parâng găzduiește ediția a VII-a a unei competiții îndrăgite de pasionații schiului, atât din Valea Jiului cât și din numeroase regiuni ale țării. Cupa Pro-Parâng va avea loc pe data de 10 martie 2019, pe Pârtia Telescaun din Stațiunea Parâng. Întrecerea este structurată pe mai multe categorii de vârstă, astfel ca toți turiștii și iubitorii schiului să poată lua parte. Va fi o probă de slalom cu două secțiuni de participare:
  -Nelegitimați (amatori feminin și masculin) – 8 categorii de concurs:
  sub 8ani, 8-12, 12-18,18-24, 24-40, 40-50, 50-60, peste 60 de ani.
  -Legitimați ( copii fete și băieți) – 5 categorii de concurs stabilite după anul nașterii. Înscrierile se fac în ziua concursului la Apres Ski Parâng, iar startul competiției va fi dat la ora 11:00. Evenimentul susținut de Primăria Municipiului Petroșani este organizat de Asociația de schi si turism montan Pro-Parâng.

111213141516
 • Toute la journée
  16/03/2019

  Asociația ”Pro Parâng” organizează și în acest an, în Stațiunea Parâng, ”Serbările zăpezii”. Manifestările sunt programate pentru data de 16 martie 2019, evenimentul fiind destinat mai ales copiiilor. Nici turiștii nu vor avea motive să se plictisească. Vor fi organizate competiții de schi alpin și sanie , dar vor fi și o serie de surprize pregătite de organizatori. În stațiunea montană a Petroșaniului vor fi organizate și numeroase jocuri distractive pe zăpadă. Evenimentul se bucură de sprijinul municipalității Petroșani. Participanții vor primi din partea organizatorilor cupe și medalii.

 • Toute la journée
  16/03/2019

  Iubitorii ciclismului montan sunt așteptați la cea de-a doua ediție a întrecerii inedite ”Pedalează pe zăpadă, competiție găzduită de Stațiunea Parâng. Întrecerea are loc în data de 16 martie 2019, iar organizatorii au pregătit un traseu de 3,4 kilometri. Startul va fi la ora 11 de la ANEFS-SLIMA. La această ediție, turiștii pasionați de mountain bike vor avea ocazia să ia startul și la o probă de slalom paralel cu obstacole. ”Pedalează pe zăpadă” este o întrecere inedită, pe un traseu, atât în urcare, cât și în coborâre, cu porțiuni ce pune bicicliștii la încercare. Concurenților nu li se cere taxă de participare. Totuși, atât competitorii cât și turiștii sunt bineveniți să facă donații, banii urmând să fie folosiți la o acțiune de ecologizare a stațiunii. Câștigătorii vor fi premiați iar la final vor avea parte și de o petrecere în aer liber.

17
18192021222324
25262728293031
CARBURANT

COMPTEUR VISITES DU SITE

Le Centre National d’Information et Développement Touristique  de Petrosani ( CNIPT), financé par POR, Axe prioritaire 5, Domaine majeur d’intervention 5.3, opération „ Création et Développement des Centres Nationaux d’Information et DéveloppementTouristique ( CNIPT) et leur dotation’’, est situé rue Mihai Viteazul, près du Parquet du Tribunal de Petrosani, dans le voisinage de la route natonale ( DN66).

Par les personnes embauchées, CNIPT vous offre:

  • Des informations générales sur l’offre touristique et les attractions touristiques locales, régionales et nationales;
  • Des matériaux de promotion locale, régionale et nationale;
  • Des informations sur l’offre de logement;
  • Des conseils à l’égard de différents produits touristiques locaux,régionaux ou nationaux;
  • Des informations sur les possibilités de réservation des billets de transport et aussi sur les guides touristiques locaux, spécialisés;
  • Des informations sur les autorités compétentes dans la solution des réclamations enrégistrées sur le plan local en ce qui concerne la qualité des services touristiques.

Heures d’ouverture:
Lundi – Dimanche: de 9,00 à 17,00

LE TEMPS PETROȘANI

The location could not be found.
bara_regio