inforegio europa gov.ro mdrt petrosani hd fonduri UE
EnglishFrenchGermanRomanian
Centrul National de Informare si Promovare Turistica Petrosani | header yo2lvm

CALENDAR EVENIMENTE

< 2019 >
Martie
LuMaMiJoViDu
    123
45678910
 • Toată ziua
  10/03/2019

  Masivul Parâng găzduiește ediția a VII-a a unei competiții îndrăgite de pasionații schiului, atât din Valea Jiului cât și din numeroase regiuni ale țării. Cupa Pro-Parâng va avea loc pe data de 10 martie 2019, pe Pârtia Telescaun din Stațiunea Parâng. Întrecerea este structurată pe mai multe categorii de vârstă, astfel ca toți turiștii și iubitorii schiului să poată lua parte. Va fi o probă de slalom cu două secțiuni de participare:
  -Nelegitimați (amatori feminin și masculin) – 8 categorii de concurs:
  sub 8ani, 8-12, 12-18,18-24, 24-40, 40-50, 50-60, peste 60 de ani.
  -Legitimați ( copii fete și băieți) – 5 categorii de concurs stabilite după anul nașterii. Înscrierile se fac în ziua concursului la Apres Ski Parâng, iar startul competiției va fi dat la ora 11:00. Evenimentul susținut de Primăria Municipiului Petroșani este organizat de Asociația de schi si turism montan Pro-Parâng.

111213141516
 • Toată ziua
  16/03/2019

  Asociația ”Pro Parâng” organizează și în acest an, în Stațiunea Parâng, ”Serbările zăpezii”. Manifestările sunt programate pentru data de 16 martie 2019, evenimentul fiind destinat mai ales copiiilor. Nici turiștii nu vor avea motive să se plictisească. Vor fi organizate competiții de schi alpin și sanie , dar vor fi și o serie de surprize pregătite de organizatori. În stațiunea montană a Petroșaniului vor fi organizate și numeroase jocuri distractive pe zăpadă. Evenimentul se bucură de sprijinul municipalității Petroșani. Participanții vor primi din partea organizatorilor cupe și medalii.

 • Toată ziua
  16/03/2019

  Iubitorii ciclismului montan sunt așteptați la cea de-a doua ediție a întrecerii inedite ”Pedalează pe zăpadă, competiție găzduită de Stațiunea Parâng. Întrecerea are loc în data de 16 martie 2019, iar organizatorii au pregătit un traseu de 3,4 kilometri. Startul va fi la ora 11 de la ANEFS-SLIMA. La această ediție, turiștii pasionați de mountain bike vor avea ocazia să ia startul și la o probă de slalom paralel cu obstacole. ”Pedalează pe zăpadă” este o întrecere inedită, pe un traseu, atât în urcare, cât și în coborâre, cu porțiuni ce pune bicicliștii la încercare. Concurenților nu li se cere taxă de participare. Totuși, atât competitorii cât și turiștii sunt bineveniți să facă donații, banii urmând să fie folosiți la o acțiune de ecologizare a stațiunii. Câștigătorii vor fi premiați iar la final vor avea parte și de o petrecere în aer liber.

17
18192021222324
25262728293031
CARBURANT

CONTOR VIZITATORI

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică în municipiul Petroșani (CNIPT), finanțat prin POR, Axa prioritară 5, Domeniul major de intervenție 5.3, operațiunea „Crearea Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) și dotarea acestora”, este situat pe strada Mihai Viteazu, lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, în apropiere de Drumul Național 66. Prin personalul angajat, CNIPT vă oferă:

  • Informații generale asupra ofertei turistice și a atracțiilor turistice locale, regionale sau naționale;
  • Materiale de promovare locale, regionale sau naționale;
  • Informații privind oferta locală de cazare;
  • Consilierea cu privire la alegerea diverselor produse turistice locale, regionale și naționale;
  • Informații cu privire la posibilitățile de rezervare a biletelor de transport, precum și cu privire la ghizi turistici locali, naționali specializați;
  • Informații cu privire la autoritățile competente în soluționarea reclamațiilor care se înregistrează pe plan local cu privire la calitatea serviciilor turistice

PROGRAM DE FUNCȚIONARE:
LUNI – DUMINICĂ: 9.00 – 17.00

Parângul, regele munților

VREMEA PETROȘANI

Prognoza Vremii

The location could not be found.

bara_regio